Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Mosterd versterkt in- en verkoopteam

"Gilad klaar voor Israël-seizoen"

Tholen - Het Israël-seizoen staat weer voor de deur en bij Gilad Produce is men er dan ook meer dan klaar voor. "Het is nu wachten op de eerste productie die richting Holland zal komen. De eerste paprika’s verwachten we pas eind november in Holland te ontvangen. Dit is later dan voorgaande jaren en heeft te maken met het weer van de afgelopen periode in Israël", zeggen Frank Mosterd en Arjen Bouma van Gilad Produce."Gezien de huidige prijssituatie in Holland van de paprika komt dit niet helemaal verkeerd uit en hopen dan ook op een mooi prijsniveau het seizoen te kunnen beginnen. Het is ongelooflijk dat met dit volume in de markt er zulke lage prijzen de ronde doen voor de Hollandse paprika", vervolgen de verkopers. "Ook dit jaar blijft ons speerpunt 'kwaliteit'. Al onze telers zijn gevestigd in de Arava Valley, wat nog steeds gezien wordt als het beste teeltgebied in Israel. Je kunt ook gedurende het seizoen duidelijk een kwaliteitsverschil zien met andere teeltgebieden. Met onze kwaliteit en service willen we ook dit jaar weer een meerwaarde zijn voor onze klanten."Met het aantrekken van Jan Mosterd heeft Gilad haar in-&verkoopteam weten te versterken. Doordat er dit jaar wederom nieuwe organic telers bij Gilad zijn aangesloten en het volume in organic aanzienlijk vergroot is, is Jan een zeer welkome aanvulling op het team dat verder bestaat uit Frank Mosterd en Arjen Bouma.

Jan heeft jarenlange ervaring in de biologische sector opgedaan en zal zich o.a. bezighouden met het vermarkten van organic paprika's, trostomaten en troscherrytomaten.

Dus mocht u vragen hebben betreft het organic product schroom dan niet om Jan te contacten.

Jan Mosterd is als volgt te bereiken:
Direct +31- 174 528 067
Mobiel +31- 6 3934 5857
Fax +31-174 528 502
E-mail: [email protected]
 

Voor meer informatie:
Gilad Produce
Tel: +31 174 518 530
Fax : +31 174 528 502
Frank Mosterd
Mob: +316-2255 6700
Arjen Bouma
Mob: +316-15956003
www.giladproduce.com