Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zilver voor maaltijd en salade van verswinkel Ut Eppelke

Tijdens de AGF vakbeurs in Houten heeft verswinkel 'Ut Eppelke' uit Baarlo twee zilveren medailles behaald. Elke groentespecialist mocht twee zelfgemaakte producten ter keuring aanbieden. Een ambachtelijk bereidde maaltijd én een salade. Deze werden vervolgens door een vakjury gekeurd. Kwaliteit, smaak, presentatie en hygiëne werden bekeken, geproefd en onderzocht. In iedere categorie konden versspecialisten uit het hele land brons, zilver en goud winnen. José en Ron van 'Ut Eppelke' boden hun ‘boerensalade en maaltijd 'Ut Eppelke' ter keuring aan.

De vakjury oordeelde zeer positief en bekroonde beide producten met zilver. José en Ron zijn heel blij met dit resultaat ook omdat dit de eerste keer was dat ze deelnamen aan deze keuring. “Het is voor ons een beloning voor de vele uren die we gestoken hebben in het ontwikkelen van nieuwe maaltijden en salades. Daarnaast is het natuurlijk ook een enorme uitdaging om onze producten nog verder te verbeteren.” Volgend jaar willen ze absoluut weer meedoen. Met de ervaring van dit jaar gaan ze dan voor ‘goud’.

Om het mooie resultaat te vieren heeft 'Ut Epelke' een speciale aanbieding. Kijk op www.eppelke.nl. Hierop staan elke week nieuwe aanbiedingen, recepten en nieuwtjes. U vindt Verswinkel Ut Eppelke aan de Grotestraat 22 in Baarlo.
Publicatiedatum: