Marokkaans mandarijnenseizoen van start bij Hagé

Het Marokkaanse mandarijnenseizoen is vorige week van start gegaan bij Hagé International. Hagé voert dit jaar exclusief in Nederland het merk "Jaouda". Onder dit merk worden kwaliteitsmandarijnen afkomstig uit de Souss-vallei gevoerd.

De productie van Marokkaanse mandarijnen is dit jaar eerder van start gegaan. De volumes zullen gelijk aan die van vorig jaar zijn. Door de extreme weersomstandigheden die de regio gekend heeft, zijn er meer kleine maten beschikbaar. De smaak en kwaliteit van de vruchten is bijzonder goed.Hagé voert dit seizoen exclusief in Nederland het merk "Jaouda", hetgeen 'kwaliteit' betekent in het Arabisch. De mandarijnen zijn dan ook volledig gecertificeerd, traceerbaar en geschikt voor de retail. De mandarijnen zijn in verschillende maten en verpakkingen leverbaar.

Voor product- en commerciële informatie, neem contact op met Hagé International Ramzi Ouchen, 0180-657 845 (r.ouchen@thegreenery.com).Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.