Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 november, ledenbijeenkomst Agro Businessclub Westland

De kracht en onmacht van het Westland

Donderdag 4 november a.s. organiseert Agro Businessclub Westland een ledenbijeenkomst met het thema 'De kracht en onmacht van het Westland'. De sprekers tijdens deze bijeenkomst zijn de Michiel Keyzer, Hoogleraar VU en directeur van de Stichting Onderzoek Wereldvoedselvoorziening en Sjaak van der Tak, Burgemeester van gemeente Westland.


 
Michiel Keyzer heeft een verfrissende kijk op de agrosector. Hij zal ingaan op de situatie in de mondiale landbouw en de onmacht van boeren om een fatsoenlijk inkomen te verkrijgen, terwijl andere ketenpartners profiteren. Sjaak van der Tak behoeft nauwelijks introductie. Hij is voorzitter van Greenport Nederland en een groot ambassadeur voor Greenport Westland.

De bijeenkomst wordt gehouden in themapark 'De Westlandse Druif' aan de Vlotlaan 535 te Monster en zal duren van 17.00 tot 19.00 uur. Aansluitend kunnen de gasten gebruik maken van een buffet.

Geïnteresseerde branchegenoten kunnen zich via e-mail melden bij het secretariaat van Agro Businessclub Westland: info@agrobusinessclubwestland.nl of per telefoon: 0174 – 64 26 73. Meer informatie over Agro Businessclub Westland vindt u op onze site: www.agrobusinessclubwestland.nl.
Publicatiedatum: