Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaars Peka Freshline transportfietsen bekend

Tijdens de succesvolle AGF Detail in Houten op 5 & 6 oktober heeft Paka Kroef de bezoekers de kans gegeven om een transportfiets te winnen. Door het raden van het aantal piepers in de glazen cilinder op de stand, maakten de bezoekers kans op één van de twee trendy transportfietsen.

In totaal deden 198 deelnemers een poging om het juiste aantal piepers te raden. De aantallen varieerden van 188 tot maar liefst 5031. Het juiste aantal piepers in de cilinder was 750 stuks. Alsof het zo heeft moeten zijn, het juiste aantal is door precies twee bedrijven geraden. De winnaars van de Transportfietsen zijn:

Teun Doolaard AGF in Zuid Beijerlanden

AGF Zuijderduijn in BergambachtWoensdag 20 oktober zijn de fietsen persoonlijk overhandigd in Zuid Beijerland en Bergambacht. Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties en de deelname aan onze geslaagde beursactie. Daarnaast willen we de winnaars natuurlijk nogmaals feliciteren!

Peka Kroef BV
Paul de Wit
Publicatiedatum: