Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaki Bouquet Persimon weer verkrijgbaar

De nieuwe Kakisoort uit Spanje, Bouquet Persimon, is nu weer verkrijgbaar tot eind december. Deze verbeterde kaki is vrij groot en lijkt op een langwerpige oranje tomaat. Het voordeel van deze kaki is dat je niet hoeft te wachten totdat hij helemaal overrijp is zonder dat je de wrange smaak proeft. De smaak lijkt op die van een perzik en zoete meloen en is meer uitgesproken van smaak dan een sharon en het zachte en zoete vruchtvlees heeft is uitstekend geschikt om te verwerken in desserts. Een beetje limoensap werkt als fantastische smaakversterker. Deze kakisoort kan met schil als een appel worden gegeten. Onrijpe vruchten rijpen goed na op kamertemperatuur. Rijpe vruchten kunt u nog een paar dagen in de koelkast bewaren.

Bron: Nieuwsbrief Smeding
Publicatiedatum: