Op woensdag 10 november 2010 staat een bijzondere 'Tour' op het programma: de Honderdland on Tour. Op die dag zijn ondernemers welkom voor een rondrit over en rond het modernste business park Honderdland. Tijdens deze tocht krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden in bedrijfshuisvesting op Business park Honderdland. Wilt u aanwezig zijn bij dit bijzondere event?

Tijdens de Honderdland on Tour laten we u graag zélf ervaren hoe strategisch het park is gelegen. Vanaf het terrein van Greenpack (Honderdland) zet de touringcar koers naar Business park Honderdland, voor een ronde over de gerealiseerde fase I en de in aanbouw zijnde fase II. Bovendien gaat de Tour richting een tweetal van die belangrijke locaties: de Tweede Maasvlakte en de ECT Terminal. Is er een betere manier denkbaar om de optimale bereikbaarheid te ondervinden?

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit bijzondere evenement op woensdag 10 november? Neem dan even contact op met Gerard Hofman van Hofman Bouwgroep, tel: 0174 - 52.40.00.

En wilt u al eerder worden geïnformeerd over het Honderdland van de onbegrensde mogelijkheden? Neem dán contact met Elco Bouwmeester van Batenburg Bedrijfshuisvesting op, via e-mail info@batenburg-bhv.nl of bel 0174 – 28.25.55. We zijn u graag van dienst in de volgende fase van uw bedrijfsplannen: Fase II van Business park Honderdland!