Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
woensdag 10 november 2010

Honderdland on Tour

Op woensdag 10 november 2010 staat een bijzondere 'Tour' op het programma: de Honderdland on Tour. Op die dag zijn ondernemers welkom voor een rondrit over en rond het modernste business park Honderdland. Tijdens deze tocht krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden in bedrijfshuisvesting op Business park Honderdland. Wilt u aanwezig zijn bij dit bijzondere event?

Tijdens de Honderdland on Tour laten we u graag zélf ervaren hoe strategisch het park is gelegen. Vanaf het terrein van Greenpack (Honderdland) zet de touringcar koers naar Business park Honderdland, voor een ronde over de gerealiseerde fase I en de in aanbouw zijnde fase II. Bovendien gaat de Tour richting een tweetal van die belangrijke locaties: de Tweede Maasvlakte en de ECT Terminal. Is er een betere manier denkbaar om de optimale bereikbaarheid te ondervinden?

Wilt u ook aanwezig zijn bij dit bijzondere evenement op woensdag 10 november? Neem dan even contact op met Gerard Hofman van Hofman Bouwgroep, tel: 0174 - 52.40.00.

En wilt u al eerder worden geïnformeerd over het Honderdland van de onbegrensde mogelijkheden? Neem dán contact met Elco Bouwmeester van Batenburg Bedrijfshuisvesting op, via e-mail info@batenburg-bhv.nl of bel 0174 – 28.25.55. We zijn u graag van dienst in de volgende fase van uw bedrijfsplannen: Fase II van Business park Honderdland!
Publicatiedatum: