Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CNC Exotic Mushrooms een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Het Hedelse bedrijf CNC Exotic Mushrooms is net als vorig jaar een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het bedrijf realiseerde een omzetgroei van 62 procent over de afgelopen 3 jaar. Daarmee is CNC Exotic Mushrooms een van de FD Gazellen 2010.Ieder jaar stelt het Financieele Dagblad (FD) een lijst op van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. CNC Exotic Mushrooms is wederom een van de leden van dit selecte gezelschap. Het bedrijf produceert substraten voor de teelt van exotische paddenstoelen, waaronder koningsoesterzwam, shiitake, bundelzwam, koraalpruikzwam en beukenzwam. Alle substraten die het bedrijf levert, zijn EKO-gecertificeerd. De klantenkring van CNC Exotic Mushrooms bestaat uit professionele paddenstoelentelers binnen en buiten Europa.

Toonaangevend

CNC Exotic Mushrooms is een dochterbedrijf van CNC Grondstoffen BV, dat één van de grootste leveranciers is van grondstoffen voor de teelt van champignons. Met bijna 300 gemotiveerde medewerkers en vestigingen in Milsbeek, Moerdijk, Hedel en Ammerzoden is CNC Grondstoffen B.V. toonaangevend in Europa. Zusterondernemingen van CNC Grondstoffen B.V. zijn onder andere AMCO, dat paardenmest inzamelt voor de productie van compost, en Lutèce, Europa’s grootste en modernste champignonverwerkende bedrijf dat dit jaar zijn 100-jarig bestaan viert. Kijk voor meer informatie over CNC Exotic Mushrooms en/of CNC Grondstoffen op www.cncexoticmushrooms.nl of www.cncgrondstoffen.nl.

Publicatiedatum: