Eerste Filosofo Clementine bij Dutch Green Amsterdam

Dutch Green Amsterdam heeft afgelopen maandag in navolging op de reeds aanwezige Clausellina-Okitsu, de eerste Filosofo Clementine binnen gekregen uit Spanje. "De Clementines zijn door onze klanten zeer enthousiast ontvangen. We zijn van Filosofo top-niveau gewend, maar zowel de smaak (hoog zoetgehalte) als de kleur van de nieuwe oogst dit seizoen is werkelijk ongeëvenaard." Volgens Hans Tabak van Dutch Green is dit een goed voorteken voor het gehele Spaanse citrus-seizoen.

"Onze verwachting voor Navelina is dan ook hoopgevend. Wij zullen echter, net als bij de Clausellina en Clementine, niet te vroeg starten met Navellina maar eerst wachten tot het zoetgehalte en de kleur gegarandeerd zijn. Ik verwacht dat wij de 1e à 2e week van november de eerste Navellina van Filosofo in Amsterdam zullen ontvangen."Naast Filosofo heeft Dutch Green Amsterdam in het hoogste kwaliteit segment ook de merken Mexicana en Elite in het assortiment.

Voor meer informatie:
Hans Tabak
Dutch Green Amsterdam
Tel: 06-53228976Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.