Hamu presenteert nieuwe uitstraling

Tholen - Hamu, kwekerij in kiemgroenten, is al jaren een betrouwbare leverancier van taugé, preischeuten, alfalfa en radijsscheuten. "Veel liefhebbers van lekker en gezond kennen ons ook van de knoflookscheutjes, de kiemmix, de rodekoolscheutjes of andere knapperige groenten", aldus Arda van Heumen. Op de AGF Detail begin deze maand presenteerde Hamu zijn nieuwe uitstraling. "Wij onderstrepen daarmee de versheid, de kwaliteit en de puurheid van de geteelde producten. Hamu-producten zijn zonder enige toevoeging."


rechts Arda van Heumen

Puur en lekker

In de horeca en cateringbedrijven zijn de producten van Hamu niet meer weg te denken; ze zijn een vast onderdeel van veel recepten en menu's. Ook consumenten stappen massaal over op kiemgroenten. Logisch, want ze zijn niet alleen buitengewoon lekker en kleden de maaltijd sfeervol aan, ze zijn ook erg gezond. "Zelfs kinderen met 'lange tanden' vragen erom", vertelt Arda. "Wij stellen ze niet teleur: steeds meer en vaker geven onze kiemgroenten de supermarkten en groentespeciaalzaken extra kleur."Ervaren en deskundig

Kiemgroenten moeten mooi en lekker op tafel komen. Daarvoor is goed inzicht nodig in het kweken en verpakken. Hamu heeft die volgens Arda dankzij jarenlange ervaring. "Wij kiezen bijvoorbeeld de Mungboon uit China als grondstof voor de taugé. Het resultaat is er naar. Hamu taugé is van topkwaliteit, steviger, witter en langer houdbaar dan elke andere taugé."

Naast de zelfgeteelde kiemgroenten verhandelt Hamu ook puurverse producten van andere telers. De streekproducten, champignons en paddenstoelen van Marc van Doremaele uit Velddriel en zachtfruit van de gebroeders De Weert uit Kerkwijk en Rossum zijn een mooie aanvulling op het assortiment.


Noviteit

Tijdens de beurs in Houten konden bezoekers aan de stand van Hamu de nieuwe loot aan de stam proeven: Ramboscheutjes. Ramboscheutjes hebben een pittige radijssmaak en een mooie rode kleur. Ze zijn ideaal voor de snelle catering. Volgens Ada vooral lekker om er broodjes mee te garneren, door de sla te mengen of ermee te wokken.

Voor meer informatie:
Max Vos
Hamu kiemgroenten B.V./ Hamu B.V.
Bulkseweg 51
5331 PK Kerkdriel
Telefoon: 0418-639313
Email
www.hamu.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.