Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
sorteermachines geplaatst bij Looije Tomaten

Samenwerking Unitec en Murre Techniek werpt vruchten af

Murre Techniek b.v. en Unitec hebben sinds 31 mei 2010 een zeer hechte relatie. Unitec staat bekend als een wereldwijd bekende, en betrouwbare speler in de markt met een groot aantal belangrijke machines in het proces van de groenten- en fruitindustrie, waaronder palletiseermachines, maat-, gewicht- en kwaliteitsorteersystemen, met een ervaring die terug gaat tot 1924! Murre Techniek b.v. kan zo in samenwerking met Unitec de complete samenstelling van de desbetreffende verwerkingslijn leveren."De grootste prestatie van Unitec de afgelopen tachtig jaar in de sector is het vermogen om haar klanten technologisch geavanceerde oplossingen te bieden die zijn ontworpen en geproduceerd volgens hun specifieke wensen. Unitec heeft al diverse prijzen in de wacht gesleept met hun innovatieve en soms geavanceerde oplossingen, zoals de Macfrut Technology Innovation Award in 2009 en de 'Oscar Macfrut 2010", vertelt Marco Huissen van Murre Techniek. "Onze samenwerking is een aanwinst voor onze klanten!"


Unitec QS_300.

"Unitec maakt nog steeds geschiedenis met één groot doel voor ogen: onze en haar klanten wereldwijd de beste lijnen en verwerkingssystemen bieden voor verse groente- en fruitproducten om zo bij te dragen aan een tastbare verbetering van hun bedrijfsvoering en de kwaliteit van het werk", vervolgt Huissen.


Machine bij Looije Tomaten

Kortom Unitec wordt beloond om zijn innovatie die ten goede komt aan de markt in zijn geheel. De eerste sorteermachine voor tomaten is in Nederland al reeds geïnstalleerd bij Looije Tomaten in Maasdijk, ook bij het bedrijf Royal Fruit in St. Truiden (België) staat een machine met hoge capaciteit, en tot tevredenheid van de klant, kersen te sorteren. Met ons als lokale partner is eventueel benodigde snelle service gegarandeerd.Voor meer informatie:
Marco Huissen
Murre Techniek B.V
Zuidweg 18-20
4413 NM Krabbendijke
Tel 0113-503080
Fax: 0113-503885
Mob: 0653-644351
[email protected]
www.murre.nl