Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
opslag- en kantoorruimte beschikbaar

Distributiecentrum Klazienaveen sterk in geconditioneerde opslag & warehousing

Distributie centrum Klazienaveen is hét transportknooppunt gelegen op het bedrijventerrein in Klazienaveen. Het bevindt zich op korte afstand van de rijksweg A37. De rijksweg behoord sinds haar oplevering tot één van de belangrijke transportroutes van Nederland. De centrale ligging van het distributiecentrum is uitermate geschikt voor transporteurs die goederen vanuit en naar Duitsland vervoeren.Vanuit het distributiecentrum worden goederen opgeslagen, verdeeld en vervoerd naar andere locaties. Uit alle windstreken wordt de locatie snel en efficiënt bereikt. Distributiecentrum Klazienaveen is een moderne organisatie gespecialiseerd in geconditioneerde opslag & Warehouse, en diverse andere gerelateerde activiteiten. Een betrouwbare partner om al uw logistieke problemen adequaat op te lossen.

Distributiecentrum Klazienaveen biedt een professionele, droge, schone en beveiligde opslagruimte. Wij bieden passende antwoorden op al uw warehouse vragen. Een team van goed gekwalificeerd en getraind personeel staat voor u klaar om u de beste service te bieden.

Ook is er nog kantoorruimte beschikbaar.

Voor meer informatie over tarieven en de mogelijkheden:
Distributiecentrum Klazienaveen
Maxwellstraat 25
7875 GA Emmen
Tel: 06 43351299
E-mail
www.distributiecentrumklazienaveen.nl
Publicatiedatum: