Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kremlin woedend over twitterbericht worm in sla

Een regionale Russische gouverneur is uitgemaakt voor idioot omdat hij een twitterbericht de wereld instuurde, nadat hij een worm in een bord salade had gevonden. Het bericht van Dmitry Zelenin was voorzien van een foto met een levende regenworm op een bord salade. Hij twitterde dat het een originele manier is om te laten zien dat de sla vers is. Het Kremlin is echter furieus. Anatoly Galkin, de hoofd chef verklaarde tegenover de Russische media dat het bericht over de worm volkomen nonsens was.

Volgens hem worden alle gerechten die in het Kremlin worden geserveerd uitgebreid gekeurd. Top buitenland adviseur Sergei Prikhodko noemde Zelenin "onverantwoordelijk en achterlijk". Het bericht en de foto zijn intussen verwijderd van Zelenin’s twitteraccount. Russische bloggers hebben het bericht echter opgepikt en verder verspreid. De salade zou geserveerd zijn tijdens een staatsdiner, georganiseerd voor de Duitse president Christian Wulff.

Bron: WaarMaarRaar.nl
Publicatiedatum: