Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Naast traditionele appelen ook nieuwe soorten bij Landwinkel de Oogsthoeve

De komende weken kunnen mensen uit de omgeving volop vers en gezond fruit op voorraad hebben. Wie daarvan wil genieten, koopt het rechtstreeks bij de teler en landwinkel de Oogsthoeve aan de Boltweg 1 in Heteren. Op dit moment worden er volop appels en peren geoogst. Naast de traditionele Goudrenetten en Gieser Wildemans heeft de Oogsthoeve ook een ruime keuze nieuwere appelsoorten, zoals Kanzi, Wellant en Rubens.

Het assortiment in de landwinkel is de laatste jaren flink uitgebreid, het bedrijf wil graag het verkooppunt zijn voor vers geteelde streekproducten uit de regio. Bezoekers kunnen bij de Oogsthove terecht voor diverse soorten aardappelen, zuivel, kaas, eieren en verse groenten geteeld door collega agrariërs uit de regio. Ook is de landwinkel ruim gesorteerd met eigen diverse soorten appelsappen, jams, honing en vruchtenstropen.

Verder verzorgt de Oogsthoeve kerstpakketten en geschenkmanden die ook in overleg samengesteld kunnen worden. De vele unieke en lekkere producten uit de diverse regio´s in Nederland bieden een breed scala aan mogelijkheden.

Bron: HoogenLaag.nl
Publicatiedatum: