Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ton Rutten overleden

Afgelopen vrijdag is in Blerick op 57-jarige leeftijd Ton Rutten na een kort ziekbed overleden. Ton was in 1999 één van de medeoprichters van Eurofresh en was van 1999 tot 2006 directeur van Eurofresh. Ton Rutten was van jongs af aan werkzaam in de AGF-wereld. Hij begon al vroeg thuis in het agrarisch bedrijf van zijn ouders.

Later had hij een groentewinkel in Venlo en vervolgens was hij actief als commissionair en had hij een eigen AGF-groothandel. In augustus 2007 beëindigde hij zijn werkzaamheden voor Eurofresh om te gaan genieten van zijn welverdiende vrije tijd. Van deze vrije tijd genoot hij zichtbaar. Het is dan ook verschrikkelijk dat Ton hiervan maar zo kort heeft mogen genieten.

Zijn vakkennis, zijn scherpe humor maar ook zijn oprechte interesse in de mensen waarmee hij samenwerkte maakte hem geliefd bij medewerkers en collega's in de AGF-wereld. Nog maar zeer kort geleden moesten we vernemen dat Ton ernstig ziek was en afgelopen vrijdag bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Ton was overleden. Veel te vroeg.

Publicatiedatum: