Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook wilde spinazie onder het Fino Fresco-label

De Mooij Amsterdam heeft het Fino Fresco-assortiment verder uitgebreid. Ook wilde spinazie wordt nu onder het Italiaanse specialiteitenlabel geleverd. De wilde spinazie is leverbaar in twee uitvoeringen: in houten kisten van vijf kilo of met zes verpakkingen van 500 gram. Met het beëindigen van de Nederlandse spinazieteelt verschuift de productie in de wintermaanden weer naar Italië. In de koude maanden leverde De Mooij Amsterdam al Italiaanse spinazie. Doordat het product goed past bij Fino Fresco, is besloten om spinazie deel te laten uitmaken van het vaste assortiment dat al onder die naam op de markt wordt gebracht.



De Mooij Amsterdam heeft voor de productie van Fino Fresco-spinazie een exclusieve overeenkomst gesloten met een spinazieteler in het zuiden van Italië. Door de gunstige klimaatomstandigheden kan daar gedurende het gehele winterseizoen buiten worden geteeld. Om de best mogelijke kwaliteit te garanderen wordt de spinazie met de hand geplukt.



Wilde spinazie is de laatste jaren aan een opmars bezig in de Nederlandse keukens. In vergelijking met de fijne spinazie van Hollandse bodem valt het Italiaanse product op door de meer verfijnde smaak. De spinazievariant laat zich goed verwerken in uiteenlopende recepten, van salades en pastaschotels tot en met de traditionele Hollandse manier met aardappelen.



Voor meer informatie:
Gebr. de Mooij Amsterdam B.V.
tel. 003120 606 3010
[email protected]
www.fino-fresco.nl

Publicatiedatum: