Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Healthy People introduceert superfruitsap rozenbottel

Superfruit is de trend van 2010. Het bevat meer vitamines en anti-oxidanten dan het gangbare fruit en is daarom extra gezond. Healthy People komt met een nieuw vruchtensap gemaakt van superfruit: rozenbottel gecombineerd met sinaasappel en appel. De rozenbottel behoort tot de fruitsoorten met de hoogste concentratie vitamine C ter wereld. Dit is de eerste gekoelde rozenbottelsap verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkt.

Superfruit is super omdat het meer anti-oxidanten, vitamines, aminozuren of omega 3 en 6 bevat dan welk fruit dan ook. Reden genoeg voor Healthy People om diverse superfruitsappen op de markt te brengen. Na de succesvolle introducties van granaatappelsap (2006) en açai-bes met rode vruchten (2007), acerola (2008), cranberry en bosbes (2009) komt er in 2010 een nieuw superfruitsap bij: de rozenbottel. De uit Nederland afkomstige rozenbottel bevat een hoge concentratie vitamine C en is goed voor de weerstand. Vanaf half oktober te vinden in het koelvak van de supermarkt.

Healthy People zet positieve trend

Healthy People is begin 2006 opgericht door Arjanneke Teeuw en Joost de Bruijne. Het jonge en innovatieve voedingsmiddelenbedrijf is ontstaan vanuit een duidelijke visie. Nog te weinig consumenten zijn zich bewust van de positieve kracht van voedsel. Mede dankzij Healthy People komt superfruit onder de aandacht van het grote publiek in Nederland. In 2006 bracht Healthy People als eerste in Nederland superfruitsap van granaatappel op de markt. Gevolgd door succesvolle introducties met o.a. superfruit açai-bes, acerola, cranberry en bosbes. Inmiddels hebben alle supermarkten de verschillende vruchtensappen van Healthy People in hun assortiment.

Test jezelf

Healthy People wil niet alleen supergezonde producten voor een breed publiek toegankelijk maken, ze wil ook de kennis van consumenten over voeding vergroten. Op www.healthypeople.nl is veel informatie te vinden over het belang van een gezond voedingspatroon. Daarnaast kunnen consumenten hier aan de hand van een test bepalen hoeveel anti-oxidanten ze op een dag daadwerkelijk binnenkrijgen.

De vruchtensappen van Healthy People zijn verkrijgbaar in de smaken granaatappel, granaatappel-framboos, açai-bes met rode vruchten, acerola-mango, cranberry, bosbes-framboos en aardbei-braam. De literpakken zijn te vinden in het koelvak van de supermarkt. De consumentenadviesprijs is € 1,99.

Voor meer informatie: www.healthypeople.nl

Publicatiedatum: