Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deadline voor inschrijving sluit 26 november

Fruit Logistica Innovation Award 2011 weer naar Nederland?

Tholen - Ook tijdens de komende editie zal de organisatie van Fruit Logistica een Innovation Award uitreiken aan het bedrijf met de beste innovatie van het afgelopen jaar. De afgelopen jaren gooiden Nederlandse bedrijven steeds hoge ogen in deze verkiezing: Salanova van Rijk Zwaan in 2006, Vitamini’s van FresQ/Rainbow Growers Group in 2007, de Intense-tomaat van Nunhems in 2008 en de Sweet Green Pepper van Enza Zaden in 2009. Tijdens de afgelopen editie ging de award naar het Israëlische Mehadrin Tnuport Export.

Alle deelnemers aan de beurzen Fruit Logistica en Freshconex kunnen meedingen met hun innovaties die tussen 1 november 2009 en 31 oktober 2010 zijn geïntroduceerd op de markt.

De beste tien inzendingen worden door een panel van experts genomineerd voor de Innovation Award 2011. Deze tien innovaties worden tijdens de beurs tentoongesteld in een ruimte tussen hal 20 en 21. Naar verwachting zullen ruim 50.000 bezoekers uit 125 landen tijdens de eerste twee dagen van de beurs kunnen stemmen op hun favoriete innovatie. De winnaar wordt bekendgemaakt op 11 februari 2011.

Inschrijfformulieren en alle voorwaarden kunnen worden gedownload vanaf de website van Fruit Logistica: www.fruitlogistica.com > Visitor Service > FLIA Award.

 


 
Publicatiedatum: