Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenport Holland International opent loket voor initiatiefnemers buitenlandse tuinbouwprojecten

De organisatie van Greenport Holland International is nog in opbouw, maar haar loket is vanaf 12 oktober jl. geopend. De Nederlandse tuinbouwbedrijven, kennisinstellingen en overheden weten inmiddels de weg naar Greenport Holland International te vinden. Tijdens de Hortifair, van 12 tot en met 15 oktober as., presenteert Greenport Holland International zich voor het eerst aan de initiatiefnemers van buitenlandse tuinbouwprojecten in hal 4, standnummer 04.0220. Ook is Greenport Holland International present bij de Breakfast Meetings die door Syntens worden georganiseerd. De inschrijving voor de presentatie "Dutch challenges in global horticultural industry" op vrijdag 15 oktober as. is nog open via de website van Syntens.

Greenport Holland International verbindt de buitenlandse tuinbouwprojecten met het Nederlandse greenportcluster als Centre of Excellence, door middel van duurzame ketens, systeemintegratie en een forse dosis ontwikkelkracht. De kernactiviteiten van Greenport Holland International zijn: business development, faciliteren van consortiumvorming, marketing en communicatie en het vormen van één loket voor buitenlandse initiatiefnemers.

Voor meer informatie:
www.greenporthollandinternational.nl
Publicatiedatum: