Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gerard van der Schee bij BiJo

BiJo is een biologisch glastuinbouwbedrijf dat zich richt op het telen, snijden en verpakken van biologische groenten. BiJo heeft een gevarieerd assortiment biologische groenten zoals radijs, diverse blad- en vruchtgewassen en vers gesneden en verpakte gemaksgroenten. Alle producten dragen bij aan een beter klimaat. BiJo is gevestigd in het groene hart van Nederland, in 's-Gravenzande, gemeente Westland. Het bedrijf is opgericht in 1967 door Aad Jonker. Samen met zijn zoon Arno en dochter Elma heeft hij nog steeds de leiding over het bedrijf."Medio april zijn wij benaderd door Leon Vrij van Patijnenburg of wij interesse hadden om een samenwerking aan te gaan met mensen van hun organisatie", vertelt Arno Jonker. "Dit vonden wij een leuke uitdaging en een nieuwe ervaring."

En zo werd Gerard van der Schee aan ons voorgesteld. We hebben hem rondgeleid
op ons bedrijf en er werd gekeken naar de diverse werkzaamheden die geschikt zijn
voor Gerard. We zijn een kennismakingstraject gestart van twee weken. Dit liep
allemaal voorspoedig. Zijn voornaamste taken bij ons in het bedrijf zijn schoffelen,
uitharken en het vervangen van de vangplaten voor de koolvliegjes.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een belangrijk speerpunt in onze organisatie. In verband met onze biologisiche groenten doen wij natuurlijk al veel voor het milieu. Door de samenwerking met Patijnenburg kunnen wij nu ook zeggen dat op het menselijk aspect concreet invulling geven aan MVO.

"Wij zijn erg blij met Gerard en natuurlijk ook met de begeleiding vanuit Patijnenburg. De begeleiding vanuit Patijnenburg is sinds kort overgenomen door Monique Straman. Het is prettig om met zowel Leon als nu met Monique samen te werken. Wij willen Patijnenburg daarom ontzettend bedanken voor deze uitdaging. BiJo is hier heel enthousiast over en wij zijn zeker een ervaring rijker!", besluit Arno.
Publicatiedatum: