Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook Medjoul-dadels uit Israël bij Denimpex

"Nog steeds veel kansen voor promotie onder consumenten"

Naast Californische Medjoul-dadels van BARD Valley, is Denimpex nu ook begonnen met Medjoul-dadels vanuit Israël onder hun eigen merk DANA, die dit seizoen door Denimpex exclusief worden vermarkt.Danny Deen laat weten dat de consumptie van de Medjoul-dadels elk jaar met ongeveer 10% stijgt. "Het word meer en meer gezien als een gezonde zoetigheid. Het zijn ook niet meer alleen allochtonen die het product appreciëren maar de dadel word ook in grotere hoeveelheden door autochtonen gewaardeerd."

In landen als Australië worden dadels bij benzinepompen verkocht als snack en elke groothandelaar daar voert Medjoul-dadels in het assortiment. "Dit willen we in Europa ook bereiken."Het product is volgens de importeur niet gevoelig voor prijs fluctuaties. "Omdat de dadels ook lang houdbaar zijn is het een prima product om te promoten, wat op dit moment nog steeds niet voldoende gebeurt. Er is nog veel onbekendheid bij consumenten."

Voor meer informatie:
Alex Hammes
Denimpex
St. Antoniesbreestraat 10
1011 HB Amsterdam
Tel.: (020) 624 63 90
Fax: (020) 622 54 48