Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frans-Peter Dechering vanaf 2011 nieuwe directeur Horti Fair

Frans-Peter Dechering wordt per 1 januari 2011 de nieuwe directeur van de International Horti Fair. Hij volgt Wim van der Loo op, die met pensioen gaat. Voorzitter Ewald van Vliet maakte dit bekend tijdens de opening van de internationale tuinbouwbeurs op 12 oktober in Amsterdam RAI. Dechering kan bogen op een lange internationale ervaring in de tuinbouw.

Frans-Peter Dechering (44) heeft een groot netwerk in zowel de groente- als sierteeltsector en de toeleverende bedrijven in de nationale en internationale tuinbouw. Hij is interim-manager bij veredelings- en technologiebedrijven, nauw betrokken bij de standaardisatie in de sierteelt en adviseert productiebedrijven en internationale e-Business consortia.

Na het benoemen van een nieuw bestuur in juli, de aanstelling van een nieuwe voorzitter en het instellen van een gezamenlijke beursweek in 2011 is de komst van Dechering naar de International Horti Fair een belangrijke stap. "De sector verandert en de beurs verandert mee. Het is een uitdaging én hard werken om samen met de deelnemers de Horti Fair een goede commerciële functie te laten vervullen en tegelijk de tuinbouw nationaal en internationaal te versterken", aldus Dechering.
Publicatiedatum: