Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14, 15 en 16 februari 2011

Nieuwe vakbeurs VersVakdagen in Hardenberg

Nieuwe vakbeurs voor vlees, AGF & delicatessen: VersVakdagen. Dit is het resultaat van een aantal veranderingen en ontwikkelingen in het verversen van voorheen geheten vakbeurs V.V.W. Hardenberg. De vakbeurs V.V.W. Hardenberg (gericht op de vlees, vis, wild en gevogelte branche) die jaarlijks plaats vindt in Evenementenhal Hardenberg, ondergaat komende editie een aantal veranderingen. De vakbeurs wordt ververst, verfijnd en verder geoptimaliseerd!

Door de ontwikkelingen in de branche te volgen en te kijken naar de afgelopen edities van V.V.W. Hardenberg, heeft Evenementenhal besloten niet stil te blijven staan, maar mee te gaan in de ontwikkelingen van de markt.

"We hebben op deze vakbeurs te maken met initiatiefrijke exposanten, die hun suggesties en ideeën graag met ons bespreken." Aldus beursorganisator Antoinette Hulst. "Zo kwam er de behoefte naar voren om meer vers naar de beurs te brengen en dan niet alleen in de vorm van vlees en AGF, maar ook voor andere specialiteiten, als delicatessen." Na met deze exposanten en bedrijven om tafel te hebben gezeten, heeft de organisatie dit vorm weten te geven naar het breder trekken van de branche; een uitgebreider versassortiment en een toevoeging van delicatessen. De naam V.V.W. (wat staat voor vlees, vis, wild & gevogelte) is dan niet meer omvattend genoeg. Daarom krijgt deze vernieuwde vakbeurs een nieuwe beursnaam: VersVakdagen.

VersVakdagen is het trefpunt voor de volgende exposanten: leveranciers, producenten, importeurs, groothandelaren van vlees en vleeswaren, gevogelte, wild, AGF, delicatessen, kant- en klaarmaaltijden, vlugklaar producten, broodspecialiteiten, kruiden, specerijen, sauzen en marinades. Maar ook machines, apparatuur, koeltechniek, winkelinrichting en aanverwante bedrijven binnen deze branche.Uiteraard is netwerken en relatiebeheer een belangrijke reden voor beursdeelname, echter door uw huidige of potentiële relaties te laten zien, ruiken en proeven maakt u uw product en/of dienst tastbaarder. In het creëren van meer interactie tussen exposant en bezoeker bereikt u uw doel. Met interactie kunt u denken aan workshops, demonstraties, presentaties en/of competities. Dit wordt vormgegeven op een plein midden op de beursvloer. Op deze manier wordt de bezoeker van VersVakdagen naast netwerken en contacten opdoen, ook inhoudelijk meer mee gegeven.

VersVakdagen vindt plaats op maandag 14 februari, dinsdag 15 februari en woensdag 16 februari 2011 van 14:00 tot 22:00 uur in Evenementenhal Hardenberg.

Wilt u graag een bezoek brengen aan VersVakdagen? En bent u detaillist of specialist op het gebied van vlees, AGF of delicatessen? Registreer u dan op de website (www.evenementenhal.nl) voor het aanvragen van een gratis VIP-relatiekaart.

Voor verdere informatie:
Evenementenhal Hardenberg
Adres: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg
Tel: 0523 289898
Fax: 0523 289800
E-mail
www.evenementenhal.nl
 
Publicatiedatum: