Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

REO Veiling en Veiling BRAVA bundelen aanbod hardfruit

De REO Veiling en Veiling BRAVA bundelen sinds de start van het hardfruitseizoen 2010-2011 het aanbod van de appelen en peren van hun producenten. Die bundeling van volumes creëert een gezamenlijk aanbod van appelen en peren dat aantrekkelijker wordt voor geïnteresseerde marktpartijen.

De producenten van hardfruit van de twee veilingen werden op voorhand schriftelijk ingelicht over het nieuwe initiatief. De laatste vragen kregen een antwoord op een startvergadering die werd bijgewoond door een delegatie van de REO Veiling. Tijdens de leerrijke vergadering gaf directeur Filip Fontaine van Veiling BRAVA meer uitleg over de krachtenbundeling en onderstreepte daarbij dat de twee veilingen reeds lang samenwerken op het vlak van kwaliteit, houdbaarheidsproeven en het Flandria-keurlabel. Hij beklemtoonde ook dat de producenten van de REO Veiling lid blijven van hun coöperatie en dat de REO Veiling het fruit afrekent naar haar leden.

Binnen de commerciële cel van Veiling BRAVA zijn Jo Lambrecht en Philiep Willems verantwoordelijk voor de commercialisatie van het hardfruit. Het aanspreekpunt in de REO Veiling blijft Jurgen Lessens van de commerciële binnendienst.

Bron: REO Actueel

Publicatiedatum: