Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jens van der Vorm overleden

Op zaterdag 9 oktober is Jens van der Vorm - de Rijke overleden. Van der Vorm kwam in 1980 in dienst van het HBAG en zette zich als commissiesecretaris onder meer in voor de promotie van de AGF-export. Sinds 30 september 2008 was Jens niet meer werkzaam voor het HBAG. Al op 19 jarige leeftijd was Jens actief als lid van de Raad voor het Jeugdbeleid in Dordrecht. Van 1976 tot 1982 was hij voorzitter van Jeugdraad. In 1979 meldde hij zich als dienstplichtig militair, als één van de eerste vrijwilligers voor deelname aan de UNIFIL vredesoperatie in Libanon. 

Hij was in 1984 medeoprichter van Stichting Dordt in Stoom, waarvoor hij zich meer dan twintig jaar belangeloos ingezet heeft als bestuurslid, secretaris en penningmeester. Van 2003 tot 2007 was hij lid van de Provinciale Staten van Zuid-Holland en maakte hij deel uit van de fractie van de politieke partij LPF. Van 2005 tot 2007 was hij landelijk secretaris van de LPF. Op lokaal niveau belandde hij dit jaar na een gigantische verkiezingsoverwinning in de gemeenteraad voor de partij 'Beter Voor Dordt'. In juli werd hij nog benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau. 

Jens van der Vorm leed aan een ernstige vorm van darmkanker. Hij is 53 jaar oud geworden.
Publicatiedatum: