Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beste Groenteman brengt Dutch Specials op de winkelvloer

De winnaars van de Beste Groenteman zijn dit jaar dubbel in de prijzen gevallen. Naast de befaamde trofee komt bij winnaar Koot uit Den Haag Dutch Specials kok Gary een dag koken. Bij de winnaar van de ambulante handel Het Fruitpaleis komt Dutch Specials teler Ton Janssen uitleg geven over het groeien en bloeien van de groenten.

Naar aanleiding van de finale heeft het Fruitpaleis afgelopen zaterdag het gehele assortiment Dutch Specials al te laten zien en proeven aan de klanten. De klant was erg enthousiast over de kleurenpracht en de zoete/ zachte en opvallende smaak van de diverse groenten. De vraag bij de klanten was voornamelijk, waarom zijn deze producten niet doorgaans verkrijgbaar?
 
De beste groentemannen vonden dat Dutch Specials een positieve bijdrage aan de gehele presentatie hebben gegeven. "Het is geweldig om tijdens de verkiezing met verse en bijzondere groenten te kunnen werken. Nu is het de uitdaging om deze groenten nu ook bij onze klant en tussenhandel onder de aandacht te brengen". Aldus het Fruitpaleis.

Volgens winnaar Eet Idee Koot geven de producten een creatieve vernieuwende impuls. Voor de Dutch Specials telers ligt nu de uitdaging om het product bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.
 
Publicatiedatum: