Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tevens start seizoen Spaanse ijsbergsla

Van Ooijen citrus ontvangt laatste citrus van overzeeTholen - Vandaag sluit Van Ooijen Citrus het overzee seizoen in citrus af. De laatste 15 containers van het Peruaanse Navel-seizoen komen binnen op de Maersk Jefferson. Het klimaat in Peru is het citrus volgens de importeur erg goed gezind geweest. "Last van de vorst heeft men er niet gehad", aldus Marcel van der Welle. "De kwaliteit en smaak zijn bovendien erg goed."


 
De beschikbare verpakkingen zijn zowel open top als telescoop, beide 15 kg netto. Leverbaar in de maten 40, 50, 60, 72 en 80.Tevens starten zij vandaag met het Spaanse ijsbergsla-seizoen. "We hebben de eerste Spaanse ijsbergsla van Comercial Peregrin beschikbaar", laat Marcel weten. "De vraag naar de eerste Puma-ijsbergsla overtreft onze verwachtingen en hopelijk zet de trend zich de rest van het seizoen voort."Er bestaat nog de mogelijkheid om dit seizoen op een vaste basis qua aantallen en prijs te werken. Neem contact op met de verkopers voor meer informatie.

Van Ooijen Citrus BV
Handelsweg 149
2988 DC Ridderkerk
Tel: 0180-655555
Fax: 0180-557544
www.vanooijencitrus.nl