Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Laethem opent nieuwe accomodatie in Vlezenbeek met 'Aromaparty'

Tholen - Kruidenspecialist Van Laethem opende zaterdag haar nieuwe accomodatie in Vlezenbeek - onder Brussel - met een heuse 'Aromaparty'. 's Ochtends werd de pers verwelkomd, in de middag kwamen de klanten en relaties en 's avonds werd met het personeel de opening afgesloten. "Het was een grandioos gebeuren. In totaal zijn er zo'n 280 mensen geweest", vertelt John van Laethem.Van Laethem Bvba is gespecialiseerd in de verkoop van kruiden en eetbare bloemen onder de merknaam Bell'Aroma. Voor een deel teelt hij die zelf, maar de meeste producten komen van andere telers uit België of worden vanuit de hele wereld geïmporteerd. Het bedrijf heeft een verkoopmagazijn op het Europees invoercentrum voor groenten en fruit in Brussel. "Wij willen geen grote volumes draaien, maar leveren een klein product, met een groot aroma", vertelt John trots.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken


Armelle Moonens en John van Laethem

Het bedrijf dat John samen met Armelle Moonens runt, heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande, technologisch geavanceerde en innovatieve bedrijven in de sector. Het nu totaal vernieuwde bedrijf is het resultaat van een decennialange traditie en een toekomstvisie waarbij zowel de uitbaters van de familie onderneming als de medewerkers en de commerciële partners nauw betrokken zijn.Van Laethem haalt nu al de hoogste cijfers op het gebied van hygiëne en traceerbaarheid. "Wij gaan heel ver op het gebied van tracking en tracing. Binnen 20 seconden kunnen wij zien wie het product verbouwd, van welk perceel het komt en hoe de kwaliteit was bij de teler en bij ons bedrijf. Zelfs met samengestelde kruidenmixen is dat geen probleem", vertelt John.Klik hier om de fotoreportage te bekijken

Voor meer informatie:
Van Laethem Bvba
Lenniksebaan 1082
1602 Vlezenbeek
Tel: +32 2/569/5265
[email protected]
www.bellaroma.eu