Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Red Star Group één van de grootste stijgers in Hillenraad 100

Red Star Group is één van de grootste stijgers in Hillenraad 100. Dit jaar steeg het bedrijf van 34 naar 25 op de ranglijst. Nog niet eerder heeft een groenteteler zo’n hoge notering in de lijst gehad. Die notering is de gebroeders van der Kaaij niet zomaar komen aanwaaien. Werden ze vroeger nog wel eens ‘de cowboys van het Westland’ genoemd, tegenwoordig worden ze vooral gezien als bedrijf wat het begrip ondernemerschap inhoud geeft en zijn ze een voorbeeld voor vakgenoten.Het expertcomité, onder leiding van voormalig minister Vermeend, heeft een duidelijke visie. Er is gekeken naar toonaangevend ondernemerschap, strategische focus, ‘ontwikkeling van marktpositie’, maatschappelijk verantwoord ondernemen en toekomstgerichtheid. Dit zijn de speerpunten waar het bij Red Star Group om gaat.
De punten strategische focus en samenwerking zijn hierbij dit jaar nog eens extra onder de loep genomen. Vooral het opzetten van telersvereniging Exsento samen met vier andere gelijkgestemde telers heeft hoge ogen gegooid. Daarnaast staat de aanpak van Thanet Earth en daarmee de Engelse retailmarkt model voor de toekomstige geïntegreerde bedrijfskolom: zoveel mogelijk direct vanuit de kas naar het schap.

Sinds januari vallen de teeltlocaties onder de Kaaij Group, is Red Star Trading het verpakkings-centrum en verzorgt FresQ Red Star, de verkoopdochter van FresQ, de afzet van de producten.

De gebroeders van der Kaaij (Directie Kaaij Group) streven altijd naar ‘een kistje tekort’ en roepen al jaren ‘niet de grootste te willen zijn, maar wel de beste.’
Cor en Dirk vinden dat het succes mede te danken is aan hun uitstekende team van medewerkers. De organisatie professionaliseert meer en meer. Hierdoor worden de gebroeders ontlast en kunnen zij nieuwe ideeën ontwikkelen.

Een bekroning op hun werkzaamheden was ook de prijs Ranking the Grower die zij van de zomer wonnen in het segment Tomaat. Dit dankzij de stemmen van de toeleveringsbedrijven en een deskundige jury. De ‘overall winnaar’ wordt a.s. donderdag 14 oktober om 18.00 uur op de Hortifair bekend gemaakt.

Stem vandaag nog op de Kaaij Group www.rankingthegrower.nl/index.php?id=17789. Kijk ook a.s. zondag op RTL 7 om 10.25 uur naar Regio Business Magazine met hierin een special van Kaaij Group en Red Star Trading.
Publicatiedatum: