Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijfsfruit met unieke Fruitshakefiets partner van Food4you

Energie bij elkaar fietsen voor fruitshake tijdens Karavaan

Deze week staan Wageningen, Ede en Barneveld in het teken van Food4you, een kennisfestival over gezond en lekker eten. Drie dagen lang slingert de Food4you Karavaan door de FoodValley. Dit ‘festival op wielen’ stopt elke dag op een andere locatie. Uniek op het festival is de Fruitshakefiets van Bedrijfsfruit. Door hard te fietsen op de Fruitshakefiets, produceer je voldoende stroom om een gezonde en vezelrijke smoothie bij elkaar te shaken. Gezond, lekker en duurzaam.
 

Partner Food4You

Bedrijfsfruit is partner van het Food4You festival. Tijdens het Breakfast Café in de trein krijgen de reizigers Hollandse appels van Bedrijfsfruit. Het bedrijf dat fruit op het werk bezorgt, wil tijdens het festival laten zien dat fruit eten gezond en hip is. Daarnaast levert fruit op de werkplek een positieve bijdrage aan de arbeidsproductiviteit.
 

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bedrijfsfruit vindt duurzaamheid erg belangrijk. Bedrijfsfruit werkt met duurzaam fruit dat geteeld is met respect voor mens en natuur. Het fruit komt rechtstreeks van de teler, voornamelijk van eigen bodem. Bestrijdingsmiddelen worden zo veel mogelijk vermeden. Daarnaast wordt ook bij het transport en het gebruik van materialen rekening gehouden met de natuur en het milieu.
Publicatiedatum: