Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De bedrijfsadviseur van 2010 is een koploper

Jaarlijks organiseert Agrivaknet, de grootste onafhankelijke vereniging van agrarische bedrijfsadviseurs, de verkiezing van de bedrijfsadviseur van het jaar. De zoektocht naar dé bedrijfsadviseur van 2010 is gestart.

De bedrijfsadviseur van 2010 is de man of vrouw die zich duidelijk ontwikkeld heeft in de afgelopen jaren. Gezien stilstand achteruitgang betekend, is de agrarische sector gebaat bij adviseurs die niet stilstaan, maar zich ontwikkelen.

De winnaar van de verkiezing heeft laten zien dat hij/zij zich heeft ontwikkeld in zijn/haar persoonlijkheid, werkwijze, behaalde resultaten en heeft succes afgedwongen. Deze ontwikkeling is niet onopgemerkt gebleven. De organisatie waarin de bedrijfsadviseur werkzaam is, heeft profijt van de doorgemaakte ontwikkeling en de klanten van deze bedrijfsadviseur profiteren van zijn of haar groei!

Kandidaten kunnen bij Agrivaknet voorgedragen worden. Op www.agrivaknet.nl/verkiezing kan een voordrachtformulier gedownload worden. Uit de voorgedragen kandidaten selecteert Agrivaknet drie genomineerden. Een vakkundige jury, onder leiding van Bert Philipsen (Wageningen UR), zal de genomineerden in een persoonlijk gesprek aan de tand voelen en beoordelen.

De winnaar, ofwel dé bedrijfsadviseur van 2010, zal door Bert Philipsen tijdens de Agrivaknet-conferentie op 2 februrari 2011 bekendgemaakt worden en ontvangt de Agrivaknet-wisselbeker.

Publicatiedatum: