Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
fotoreportage AGF-gerelateerde bedrijven

Laatste verpakkingsontwikkelingen te zien op MacropakTholen - Deze week wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Macropak gehouden. Macropak is al jaren dé grootste verpakkingsbeurs in de Benelux. Ook vandaag kunt u nog de hele verpakkingsketen ontdekken in de hallen 7, 8 en 9 van het beursgebouw. Hier is het laatste nieuws op het gebied van verpakkingsmachines, verpakkingen, materialen, etiketteren en coderen te vinden.

Klik hier voor de fotoreportageMacropak is onderdeel van de de Industriële Week die van 5 tot en met 8 oktober 2010 in Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt. De beurs werd dinsdag officieel geopend door zesvoudig 'Sterkste man van Nederland' Jarno Hams. Het bezoek aan de beurs kwam de eerste dag rustig op gang, maar de exposanten lieten gisteren weten tevreden te zijn over de opkomst. "Macropak is dé beurs waar je zijn moet maar omdat er zoveel verpakkingsbeurzen worden georganiseerd in deze periode, ook internationaal, is het wel afwegen en dat merk je ook aan de bezoekers", aldus de exposanten.

Klik hier voor de fotoreportage