Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Renovatie Euro West op terrein ABC Westland

Vanwege de uitbreiding van de verpakkingsactiviteiten van Euro West en de extra behoefte aan kantine- sanitaire- en kantoorfaciliteiten, is in opdracht van ABC Westland Beheer een nieuw kantoor van circa 200 m2 gebouwd in het bedrijfspand ABC Westland 326. Tevens is er extra ruimte van circa 400 m┬▓ gerealiseerd voor de opslag van fust.Euro West is een groothandel in groente en fruit, gespecialiseerd in verpakkingen. Ze verpakken al jaren volgens de hoogste kwaliteitsnormen, vastgelegd in certificaten voor BRC en IFS. Deze certificaten waarborgen een hygi├źnische en veilige verwerking van de verse producten. Voor het verpakken van biologische producten is Euro West in het bezit van het Skal-certificaat.

ABC Westland Beheer levert niet alleen huurruimte en kavels voor nieuwbouw aan bedrijven die gespecialiseerd in de Agri Business, maar voorziet ook in de groeiwensen van haar klanten.

Publicatiedatum: