Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerp in handen van AGF Vormgeving

J. Jansen & Zn. introduceert nieuwe website

Uiensorteer- en pakstation J. Jansen en zn. uit Kruiningen heeft een nieuwe website geïntroduceerd. De website is gemaakt door AGF Vormgeving, onderdeel van AGF.nl. Op de website kunt alles lezen over de historie en kernactiviteiten van het bedrijf. De website is te vinden via: www.jjk-uienhandel.nlUiensorteer- en pakstation J. Jansen en zn. heeft een al jaren een eigen plaats in de Nederlandse uienbranche. De kernactiviteit van het bedrijf bestaat uit het drogen, op maat en kwaliteit sorteren en het verpakken van Hollandse uien. J. Jansen & zonen heeft als doelstelling om snel in te spelen op de wensen van de klanten.

In 1980 is het bedrijf opgericht door de heer J. Jansen als eenmanszaak. Sinds 1998 is Jansen een v.o.f. geworden en zijn Henk en Marius Jansen in het bedrijf gestapt, Daardoor is ook de naam veranderd in Jansen & zonen. Sinds 2000 heeft ook Pieter Jansen zijn intrede in het bedrijf gedaan.

Wilt u ook een website laten ontwerpen door AGF Vormgeving? Bel Martijn van Nijnatten (0166-698213) of kijk op www.agfvormgeving.nl