Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
50 jaar

Grote surpriseparty Dirk van der Kaaij

Dirk van der Kaaij 50 jaar, nou dat heeft hij geweten afgelopen zaterdag. Voor het pand bij Red Star Trading stond een hele grote Abraham opgesteld en ‘s avonds was er een surpriseparty georganiseerd. Dirk wilde heel graag een ‘mystery guest’, nou die heeft hij gekregen! Hij was het namelijk zelf. Dirk werd geblinddoekt binnengeleid op zijn eigen feest en geschminkt als André Hazes, zo mocht hij de feestavond openen met zijn lijflied, Een Beetje Verliefd, van André natuurlijk!



Muzikaal werd de avond opgeluisterd door de band Los Zand en zangers Dirkjan en Andrea Hazes. Alle aanwezigen genoten zichtbaar van de fantastische muziek en van de uitstekende catering verzorgd door Kirby. Het personeel had ook nog een lied voor hem in petto. Later op de avond mocht hij bij Sandra, van Los Zand, op het podium komen en zong zij speciaal een lied voor hem. Kortom, een topavond dus!



Publicatiedatum: