Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hillfresh installeert IQinVision camera toezichtsysteem

Tholen – Voor de verbetering van de veiligheid en de bedrijfsvoering heeft im- en exportbedrijf Hillfresh in Barendrecht een technisch hoogwaardig cameratoezichtsysteem, IQinVision HD megapixel, geïnstalleerd. Het bedrijf heeft nu videobewaking om een aantal bedrijfsprocessen beter te controleren, zoals misbruik van het parkeerterrein, het registreren van slapende truckers en het beheer van laad- en losactiviteiten bij de dockboards. In samenwerking met projectleider GP Installaties heeft Hillfresh besloten om op belangrijke strategische locaties 21 camera’s met megapixels te installeren.



Het systeem beschikt over Mirasys video management software, en biedt 100% dekking over de eigendommen, heeft gezichtsherkenning bij de magazijningangen en de mogelijkheid om de kentekens van alle voertuigen op het terrein te lezen en te registreren. Naast het monitoren van de dagelijkse logistieke operaties en verdachte activiteiten zijn de systeembeheerders ook verantwoordelijk voor het intercomgebruik.
Publicatiedatum: