Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Del Monte organiseert wedstrijd en beloont leraren

Tholen – Schooldocenten kunnen contant geld winnen voor hun klassen en fruitcoupons voor hun leerlingen dankzij een online wedstrijd die georganiseerd wordt door Del Monte Noord-Amerika. In oktober en november loopt de actie: "Teacher Monday, Cash for Class", en zullen de leraren met de meeste stemmen winnen. De winnaars krijgen $ 750 in contanten voor hun klas en schoolbenodigdheden en voor $ 250 in Del Monte-coupons voor vers fruit voor hun leerlingen en elke winnende klas zal aan een andere school in Guatemala of Costa Rica worden gekoppeld die elk $ 1000 voor schoolbenodigdheden krijgen.

Om deel te nemen moeten leraren zich registreren op een website en kunnen leerlingen, familie en vrienden op hun stemmen. Del Monte zal de actie ondersteunen met stickers op versproducten, posters en andere displays in de winkels. Tijdens de actie zal Del Monte in de VS en Canada elke week cadeaubon boekjes ter waarde van $ 25 distribueren, waarover de consumenten via twitter, facebook en de radio geïnformeerd zullen worden.

Volgens een persbericht van directeur Dennis Christou van Del Monte Noord-Amerika is de actie bedoeld om voor een deel de leerkrachten financieel te ontlasten, die vaak de schoolbenodigdheden uit eigen zak betalen, en het geeft aan de leraren hulp en prikkels om gezond eten te promoten en in het lesprogramma op te nemen.

Publicatiedatum: