Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
eerste editie landelijke AGF-productkeuring

Bezoek AGF Detail 2010

Op dinsdag 5 en woensdag 6 oktober 2010 is Expo Houten het decor voor alles wat met vers te maken heeft. Ahoy Rotterdam organiseert daar dan in samenwerking met AGF Detailhandel Nederland de 7e editie van AGF Detail, de vakbeurs voor AGF-specialisten.Het thema van de tweedaagse versparade luidt ‘Verrassend Ondernemen’. U wordt getrakteerd op prikkelende productpresentaties, verrassende verscombinaties en nieuwe convenience producten.
 

Gevarieerd exposantenaanbod

Op de beursvloer treft u een breed assortiment zoals kiemgroenten, tomaten, (on)bewerkte uien- en aardappelproducten, vruchtensappen, paddenstoelen, blauwe besproducten, soep, bananen, kiwi’s, convenience producten en kruiden. Ook voor een nieuwe weegschaal, presentatiemeubel, snijmachine of bedrijfsvloer bent u aan het juiste adres bij AGF Detail. De kans is bovendien groot dat u ook uw groothandel treft. Klik hier voor de beursplattegrond en exposantenlijst.

Primeur: landelijke AGF-productkeuring

Nieuw op AGF Detail is de 1e editie van de landelijke AGF-productkeuring, een gezamenlijk initiatief van CKO en SVO. Ruim 40 gevestigde en ambulante AGF-specialisten hebben een ambachtelijke maaltijd of salade ingezonden die op beide beursdagen in speciale koelingen in de Sparrenzaal en Dennenzaal te bewonderen zijn. Daarnaast is mogelijk om tijdens de beurs uw eigen product ter keuring aan te bieden. Alle deelnemers ontvangen een officieel certificaat en de drie beste inzendingen per categorie worden beloond met brons, zilver en goud.

Nieuwe modellen Zumex sinaasappelpersen op AGF Detail

Natuurlijk vindt u op AGF Detail veel primeurs. Bijvoorbeeld de Zumex Essential en de Zumex Versatile. Deze zijn beide vernieuwd en nu nog makkelijker in gebruik door het nieuwe elektronisch systeem waarmee er in twee verschillende modes gewerkt kan worden. Het vernieuwde display bevat een sinaasappelteller, diverse instellingen en een foutenrapportage. Dit alles is af te schermen voor uw personeel en uw klanten door middel van een wachtwoord. Daarlangs is een nieuwe tap geïntegreerd in de machine, die werkt met een drukknop of wanneer er een glas tegen de dispenser hendel word gezet.
 

Ontknoping ‘Beste Groenteman van Nederland’

Traditiegetrouw binden op de eerste beursdag 6 groentespecialisten uit de gevestigde en ambulante handel de strijd met elkaar aan in een live kookwedstrijd.
De finalisten zijn: Eet-Idee Koot uit Den Haag, Greenshop van Appeven uit Valkenburg, Marco's Groenten en Fruit uit Julianadorp (gevestigde handel). En het Fruitpaleis uit Alphen a/d Rijn, R.A. van Dalen uit Arnhem, Pieter van Vliet uit Rijnsburg (Ambulante handel). De presentatie van de finale is in handen van TV kok Rudolph van Veen. Hij zal bekendmaken welke deelnemer zich een jaar lang de beste groenteman van Nederland mag noemen.

Bron: Nieuwsbrief AGF Detail
Publicatiedatum: