Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Special Dienstverlening op AGF.nl

Elke maand brengen AGF.nl en Groentennieuws.nl een aan de sector gerelateerde bedrijfstak extra voor het voetlicht. Op een prominente plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden. In september staat 'Dienstverlening' in de schijnwerpers. Denk daarbij aan personeelsdiensten, cursus en opleiding, informatievoorziening, belangenbehartiging, etc.

Mocht je een persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Wij publiceren de artikelen en persberichten gratis. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via [email protected].

Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit prominente specialblok. U kunt een maand lang een banner boeken op de dagelijkse nieuwsbrieven van AGF.nl en Groentennieuws.nl of de websites voor respectievelijk 1100 en 630 euro.
Publicatiedatum: