Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jubileumuitstapje van Christiaens Agro Systems bij Hermans Suikermaïs

Na Jos Beeren in 2007, en Paul Reijnders in 2009, zijn nu ook Marco Vissers en Peter
Thijssen al 12,5 jaar werkzaam bij Christiaens Agro Systems BV in Neer. Marco is werkzaam in de functie projectleider. Hierbij is hij mede verantwoordelijk voor de
vele nieuwe technische ontwikkelingen binnen het bedrijf en het begeleiden van projecten. Enkele voorbeelden zijn de aspergeschilmachine, de asperge was en snij machine, de nieuwe compacte volautomatische aspergesorteerlijn als ook de nieuwe preisnijder van Christiaens.Bij veel relaties van Christiaens is Marco al jaren bekend doordat hij ook vaak contactpersoon voor de projecten is. En in het verleden vaak ook de projecten in binnen en buitenland in bedrijf heeft gesteld. Ook Peter is bij veel relaties bekend. Peter is zowel monteur in de binnendienst, als ook in de buitendienst. Ook Peter heeft al vele projecten met succes geïnstalleerd in binnen en buitenland. Eén van de vele specialismen van Peter is de halfautomatische aspergesorteerlijn, waarvan er al zeer vele door Peter zijn handen gebouwd zijn geworden.

Trotse samenwerking

Waar kun je zo’n jubileum beter vieren als bij een, al jaren lange, zeer goede relatie van Christiaens, Hermans Suikermais BV. In het verleden heeft Christiaens hier installaties gebouwd voor het verwerken van suikermaïs. De maïs wordt met de machines uit de boxen op een band gekanteld, afgesneden, schoongemaakt en gesorteerd, waarna deze ingepakt worden.Al jaren lang doet Christiaens het onderhoud en de service van deze machines bij Hermans. Vandaar dat Christiaens een uitstapje gepland had bij het bedrijf Hermans Suikermaïs BV. Hermans Suikermais is een jong bedrijf met specialisaties in de teelt, verwerking en handel van suikermaïs voor de versmarkt. Doordat ze de teelt van suikermaïs naar verschillende landen verplaatst hebben, kunnen ze het hele jaar suikermaïs telen, verwerken en verhandelen. Naast de Suikermaïs heeft het bedrijf nog een andere specialisatie op het gebied van Hereford runderen.

Voor meer info:
Over machines: www.christiaensagro.com
Over suikermais: www.suikermais.nl
Over herefords: www.herefords.nl
Publicatiedatum: