Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Overname belangrijke stap in streven naar regionale aanwezigheid

Betabit neemt Eindhovense branchegenoot Extendit over

De Rotterdamse system integrator Betabit neemt de Eindhovense branchegenoot Extendit over. Extendit, opgericht in 1997, levert hoogwaardige management- en IT-dienstverlening. Met deze overname versterkt Betabit zijn positie in de regio Eindhoven. Betabit streeft naar lokale aanwezigheid in de belangrijkste economische regio’s van Nederland, om de klant vanuit de eigen omgeving optimaal van dienst te kunnen zijn.

Brabantse regio

Betabit is al actief voor diverse opdrachtgevers in Brabant en heeft sinds 2008 een kantoor in Eindhoven. Met de overname van Extendit is de lokale kracht van Betabit uitgebreid met een team van projectmanagers, verandermanagers, engineers en testers met gemiddeld meer dan 20 jaar ervaring. Tevens biedt de overname Betabit toegang tot de kennis en expertise van Extendit op het gebied van mobile development. Opdrachtgevers van Extendit zijn onder meer Achmea, Aras, Rabobank, Oxxio, ASML en DAF Trucks.

Hetzelfde DNA

Betabit en Extendit hebben op veel vlakken dezelfde visie en werkwijze. "De wens om te groeien is voor beide organisaties altijd evident geweest. Maar zowel Betabit als Extendit heeft aan die groei te allen tijde dezelfde eis gesteld: kwaliteit gaat boven kwantiteit", legt Luc Gimbrère, medeoprichter en Directeur van Betabit, uit. “Daarnaast zijn alle medewerkers van Extendit en Betabit er sterk van doordrongen dat maatwerksystemen klanten helpen zich te onderscheiden van hun concurrenten. Beide bedrijven willen hun klanten blijvend beter maken waar ze al goed in zijn."

Lokaal

Betabit richt zich met de dienstverlening op organisaties die zich met de inzet van IT nadrukkelijk willen onderscheiden van de concurrentie. Deze benadering vraagt om een hoge mate van klantinteractie en bereikbaarheid. De system integrator streeft daarom naar een lokale aanwezigheid in de belangrijkste economische centra van Nederland. De overname van Extendit past in deze strategie.

Over Betabit

Betabit, opgericht in 2002, helpt met circa 50 medewerkers bijzondere bedrijven meer uit hun mogelijkheden te halen. Aansprekende klanten zoals Achmea, Bakker Barendrecht, Greenwheels Nederlandse Energie Maatschappij, Unilever en Heerema hebben de automatisering van hun onderscheidende bedrijfsprocessen toevertrouwd aan Betabit. Betabit levert diensten zoals advies, architectuur, ontwerp en ontwikkeling tot en met beheer en continue verbetering, zowel in de cloud als on-premise. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf is actief in de regio’s Rotterdam-Rijnmond, Noord-Brabant en Utrecht en heeft een focus op de inzet van Microsoft-technologie. Voor meer informatie: www.betabit.nl
Publicatiedatum: