Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe weg naar Midden-Oosten voor groenten en fruit

National Air Cargo start AGF-dienst Frankfurt-Koeweit

Tholen - National Air Cargo heeft een nieuwe weg geopend voor AGF-producten naar het Midden-Oosten. Dit zegt Diego Fernandez Naranjo van National Air Cargo, dat gespecialiseerd is in het vervoeren van militaire lading, zowel droog als AGF-producten. "Vanuit onze locatie in Frankfurt zijn we een non-stop dienst naar Koeweit gestart, een service van drie maal per week." De eerste van de zojuist 8 aangekochte Boeing 747-400's, onderhoudt dit verkeer.



Verder heeft National Air Cargo ook nog een reeks Boeing 757's aangekocht om de vloot uit te breiden. "We willen in het laatste kwartaal van dit jaar ook een vestiging op Schiphol beginnen die geleid zal worden door Jacques van Berkel", vertelt Diego.

National Air Cargo doet ook alle ander landen in het Midden-Oosten aan, zoals Dubai, Qatar, Bahrein, Oman etc. Op alle luchthavens heeft de luchtvrachtvervoerder zijn eigen team en equipment om de vliegtuigen te laden en te lossen.

Voor meer informatie:
C/ Virgen de la Estrella nÂș 13,
11500 El Puerto de Santa Maria
Cadiz, Spanje
Tel. +34 856 450155
fax. +34 956 872883
www.nationalaircargo.com

of [email protected]