Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vernieuwde Prorunner mk1 voor het eerst te zien op de Macropak

Nedpack stuwt producten naar grote hoogten tegen lage kosten

Nedpack introduceert tijdens de Macropak van 5 tot en met 8 oktober de compleet vernieuwde Prorunner mk1. Deze productlift blinkt uit in compactheid en robuustheid en vereist nauwelijks onderhoud. Dankzij het nieuwe ontwerp kan Nedpack de start/stop-lift aanbieden voor een uiterst aantrekkelijke prijs.

Nedpack heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in een volledig nieuw ontwerp van de Prorunner mk1. Het resultaat is een start/stop-lift die zich kenmerkt door een modulaire opbouw. Dat betekent dat de Prorunner mk1 zonder verdere engineering volledig kan worden aangepast aan de omgeving waarin de lift moet opereren.
Afhankelijk van de toepassing kan de Prorunner mk1 worden geleverd met een standaard rollenbaan of bandtransporteur als productdrager. Het is echter ook mogelijk om een klantspecifieke transporteur te monteren, die daardoor optimaal aansluit op het conveyor-stelsel van de klant.

De invoer- en uitvoerhoogte is vrij te kiezen en in principe niet aan een maximale hoogte gebonden. Ook is het mogelijk om met de Prorunner mk1 meerdere invoer- of uitvoerbanen te bedienen, zodat de lift kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld verticaal sorteren.

De Prorunner mk1 onderscheidt zich door een robuuste opbouw. Door de kolom waarin de drager op en neer beweegt uit te rusten in staal in plaats van aluminium, ontstaat een constructie die stabiel blijft ondanks alle dynamische krachten die zich tijdens het gebruik voordoen. Voor de hijsbeweging is de Prorunner mk1 uitgerust met stalen kabels in een slijtvast kunststoffen omhulsel. Deze kabels zorgen voor een geruisloze hijsbeweging en vergen nauwelijks onderhoud: anders dan bij gebruik van kettingen is smeren of spannen immers niet meer nodig.

De lift wordt voor het eerst aan het grote publiek getoond op de Macropak van 5 tot en met 8 oktober in Utrecht.

Voor meer informatie:
NEDPACK
Arjan Kruidhof
Nobelstraat 43
3846 CE Harderwijk
Tel +31 341 436 711
Fax +31 341 436 701
www.nedpack.com
Publicatiedatum: