Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jungheinrich levert 22 nieuwe interntransporttrucks aan Nic.Sosef

Nic.Sosef uit Honselersdijk heeft bij Jungheinrich Nederland BV een order geplaatst voor 22 nieuwe heftrucks. Met de aanschaf zijn zes elektrische EFG vierwielheftrucks, een ETV reachtruck, tien AM 22 handpalletwagens gemoeid en vijf elektrische palletwagens van het type EJE 120. De trucks werden besteld na een korte, geslaagde proefinzet op locatie in Honselersdijk. De twee bedrijven hadden al langer contact met elkaar, maar tijdens vakbeurs Logistica in Utrecht kon Jungheinrich goed duidelijk maken welke synergie-voordelen ze als totaalleverancier aan Nic.Sosef kan bieden.

Bij de uiteindelijke keuze voor de leverancier was dan ook niet alleen de premium kwaliteit van de trucks belangrijk. Ondermeer een afgewogen combinatie van dienstverlening en flexibiliteit in service gaven Nic.Sosef het gevoel dat Jungheinrich niet alleen maar verstand heeft van heftrucks maar ook van alle processen op de vloer.De verschillende types trucks zijn helemaal toegespitst op de werkzaamheden van Nic Sosef. De elektrische palletwagens gaan mee met de vrachtwagens en de overige trucks worden ingezet in het magazijn. Maar voor Nic.Sosef was de ook mening van de mensen, die met het materieel werken, erg belangrijk. Daarbij maakte vooral de ergonomie en het bedieningsgemak indruk zodat de voorkeur al snel uitging naar de gele trucks uit Hamburg.

Nic.Sosef levert een scala aan benodigdheden en technische installaties voor producenten in de glastuinbouw. Het bedrijf is internationaal actief en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige producten en het bieden van toegevoegde waarde in de vorm van een hoog kennisniveau en een integere professionaliteit.

Jungheinrich is in Nederland gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf is Europees marktleider op het gebied van intern transport en voert naast vele verschillende hef- en magazijntrucks en magazijnstellingen ook een uitgebreid servicepakket in haar productprogramma.

Voor meer informatie:
Jungheinrich Nederland BV
H.A. Lorentzweg 3
Postbus 231
2400 AE Alphen aan den Rijn
Tel: 0172 44 68 11
Fax: 0172 43 85 74
www.jungheinrich.nl
Publicatiedatum: