Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Enza Zaden:

Jaap Mazereeuw wordt benoemd tot Adjunct Directeur Business Processes

In verband met de verdere internationalisering, de groei van Enza Zaden alsmede de daarmee gepaard gaande toenemende complexiteit van de bedrijfsprocessen is besloten om het directieteam te versterken met een Adjunct Directeur Business Processes. Jaap Mazereeuw, thans werkzaam als Crop Research Manager, zal per 1-10-2010 in deze positie worden aangesteld.

Aansturing en coördinatie van kwaliteitsverbeteringsprojecten

Jaap wordt daarmee verantwoordelijk voor de aansturing en coördinatie van kwaliteitsverbeteringsprojecten, welke zullen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met de verantwoordelijken binnen Staf, R&D, Seed Operations en Marketing & Sales. Uit een eerste analyse die hierover door Jaap Mazereeuw is gemaakt, blijkt dat op dit terrein veel voor Enza Zaden is te winnen qua efficiëntie en kwaliteitsverbetering. Jaap rapporteert aan de Algemeen Directeur; in de huidige situatie aan Ed Veltkamp, Gedelegeerd Commissaris.

Jaap heeft in 1995 zijn studie Plantenveredeling aan de Universiteit van Wageningen met succes afgerond en is direct aansluitend in dienst getreden bij Enza Zaden als Veredelaar / Station Manager in Turkije. Na oplevering van de nieuwbouwlocatie in Turkije is Jaap in 2002 in Nederland begonnen als Crop Breeding Manager en is hij per 1-1-2007 benoemd als Crop Reseach Manager, beide in de Cucurbits.

Jaap is 39 jaar, getrouwd met Wiesje Mazereeuw en zij hebben 3 dochters.
Aanleiding om Jaap Mazereeuw aan te stellen als Adjunct Directeur Business Processes is zijn ruime ervaring in managementfuncties, zijn kennis van de zaadbranche en zijn affiniteit met de business processes binnen Enza Zaden.

De Raad van Commissarissen en Directie hebben er alle vertrouwen in dat de aanstelling van Jaap Mazereeuw een positieve bijdrage zal leveren aan de verbetering en optimalisering van de bedrijfsprocessen binnen Enza Zaden.
Publicatiedatum: