Nieuwe studie: 5° Celsius of lager

Koeling van bladgroenten cruciaal bij verminderen voedselveiligheidsrisico's

Koeling van verpakte sla bij temperaturen van 5 °C of lager is cruciaal voor het verminderen van voedselveiligheidsrisico's, zoals E. coli. Dat blijkt uit een studie die is gepubliceerd in het Journal of Food Science. Eerder dit jaar drong de in de VS gevestigde Consumers Union (CU) er bij de Food and Drug Administration (FDA) op aan om standaarden vast te stellen voor de koelopslag van bladgroenten.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.