Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
van tempartuurregistratie tot boordcomputers die onderling communiceren

LogiVisi introduceert noviteiten voor logistieke sector

LogiVisi ontwikkelt en levert boordcomputersystemen ten behoeve van transportorganisaties, waarmee deze organisaties in staat zijn om daadwerkelijk grip te houden op efficiency en kostenbeheersing. Door het analyseren van alle gegevens die tijdens een rit geregistreerd worden zoals wachttijden, urenregistratie, afwijkingen van de route, enz. kan er snel op elke situatie worden gereageerd. LogiVisi is volledig modulair opgebouwd en levert naast 'standaard' oplossingen maatwerk dat 100% aansluit op de praktijk.

Temperatuurregistratie waar en wanneer dat nodig is

Logivisi is in staat om van de gekoppelde en de losstaande opleggers de temperatuur te monitoren en kunnen deze op van te voren ingestelde intervallen zichtbaar maken op kantoor. Men kan gebruik maken van een alarmfunctie die in werking treedt als de van tevoren ingestelde indicatoren worden overschreden, eventueel in combinatie met deursensoren. Tevens kan, indien gewenst, een opdrachtgever toegang krijgen tot deze data.

Geofencing

Rond alle belangrijke laad- en losplaatsen kan een 'geofence' worden gelegd. Alarmering volgt als een voertuig de grens overschrijdt, bijvoorbeeld een voertuig rijdt een veiling op of af.

Een ander voorbeeld van 'geofencing': Op plaats A moeten nog 10 pallets geladen worden. Er wordt een 'fence' om plaats A gelegd met dit criterium; 10 pallets laadruimte nog beschikbaar. Als er nu een wagen de 'fence' passeert wordt de planning gealarmeerd. Verdere instellingen zijn natuurlijk denkbaar al naar gelang de wensen van de klant.

Vaak is het belangrijk dat wagens een bepaald van te voren aangegeven route rijden en wordt er gebruik gemaakt van navigatie. Wij kunnen elke keer, als de navigatie een nieuwe route berekend, een bericht genereren zodat de planner gewaarschuwd wordt. Er kan meteen op afwijkingen gereageerd worden.

Documentenoverdracht en on-board printen/scannen

Via alle standaard backoffice applicaties, waarmee wij kunnen koppelen, kunnen documenten naar de boordcomputers worden verstuurd. Dus niets meer overtypen, maar scannen en versturen. Ook kunnen deze, en andere documenten in de wagen weer worden geprint en/of gescand.

Communicatie zonder planner.

De boordcomputers kunnen indien nodig onderling communiceren en elkaar orders doorsturen. Een chauffeur kan op zijn BC zien waar zijn collega’s zich bevinden en als er op een bepaalde route nog producten afgehaald moeten worden de order betreffende deze klant naar zijn collega doorsturen.

Taalproblemen uit de wereld

We kunnen vrije teksten omzetten in 51 talen. Dus niet alleen van te voren vastgestelde teksten maar in principe alle berichten.

Multifunctionele Ruggedized Handheld

In ons productaanbod zit een volwaardige boordcomputer uitgevoerd als Mobiele Ruggedized handheld die overweg kan met RFID, barcode scanning, foto’s en het registreren van handtekeningen. Het is zelfs mogelijk om korte filmfragmenten op te nemen en naar de backoffice te sturen.

Voor meer informatie:
Peter Rijs
LogiVisi B.V.
Cypresbaan 4
2908 LT Capelle aan den IJssel
Tel: 088-8722489 (088-vrachtwagen)
Fax: 088-8722499
E-mail
www.logivisi.nl
Publicatiedatum: