Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innovatie in Vers congres

Wat zijn de vers-innovaties van de toekomst? Hoe maakt u gebruik van uw sterke punten om in te kunnen spelen op de huidige vers-kansen in de markt? Om deze vragen te beantwoorden organiseren de brancheorganisaties ADN, KNS en de NBPW op woensdag 6 oktober 2010 een Innovatie in Vers congres in Nieuwegein.

In het kader van het thema "Innovatie in Vers" hebben de KNS, NBPW en ADN het afgelopen jaar onderzoek gedaan naar mogelijkheden om in de versdetailhandel te innoveren. Doel van het onderzoek is om duidelijk zicht te krijgen op mogelijke innovatieonderwerpen en de wijze waarop deze onderwerpen zouden kunnen worden uitgevoerd. Hiervoor hebben zij onder meer de hulp ingeschakeld van TNO, Syntens en AgentschapNL.

Innovatief Klantvolgsysteem

De resultaten van dit onderzoek willen wij graag met u delen. Daarom bent u van harte uitgenodigd u aan te melden voor het Innovatie in Vers congres op 6 oktober. Tevens willen wij u de gelegenheid bieden om tijdens het congres in contact te komen met collega-ondernemers die met dezelfde vragen, problemen en idee├źn zitten. Gezamenlijk kunnen we werken aan een oplossing en nog betere resultaten boeken. Eveneens biedt dit congres u een mogelijkheid om met adviseurs te praten over diverse subsidieregelingen en persoonlijke begeleiding. Adviseurs van TNO, Syntens en AgentschapNL zijn ook aanwezig bij het congres. Zo kunt u met subsidie en begeleiding uw idee realiseren.

Twee specifieke onderwerpen uit het gepleegde onderzoek worden tijdens het congres gepresenteerd door TNO. Dit zijn het ontwikkelde Klantvolgsysteem en het Versloket. TNO heeft deze twee innovatieonderwerpen in opdracht bedacht en uitgewerkt. Meer hierover leest u op www.innovatieinvers.nl.

Heeft u een eigen innovatief vers-idee en wilt u dat uw idee werkelijkheid wordt? Ga dan naar http://www.innovatieinvers.nl en geef uw vers-idee op. Zo maakt u kans op gratis innovatiebegeleiding en kan uw idee zo maar eens werkelijkheid worden. Tegelijkertijd kunt u op deze website op innovatieve wijze uw mening geven omtrent negen innovatieonderwerpen waaronder het Klantvolgsysteem en het Versloket. Stem en laat zien welk vers-idee de toekomst heeft.

Aanmelden

U kunt zich via de invulstrook op de achterkant van dit Magazine aanmelden, en via www.innovatieinvers.nl voor het Innovatie in Vers congres. Het congres biedt toegang tot maximaal 50 personen op basis van volgorde van aanmelding. U kunt uw bezoek aan dit congres uitstekend combineren met uw bezoek aan AGF Detail!

Zie ook: www.agfdetailhandel.nl
Publicatiedatum: