Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Spaanse clementines bij Wilkofruit



Tholen – Het Spaanse citrusseizoen is van start gegaan. Er zijn momenteel volop Okitsu’s verkrijgbaar die volgens Wilko van der Zwaard goed op kleur zijn. "We beginnen altijd iets later zodat we geen last hebben van stookschade." De Okitsu’s worden onder andere verhandeld onder de merken Segui, Scope en Frial. Volgende week zal het eerste citrus onder het eigen Gaudias-label arriveren, zoals Primasol en Clemenruby. De eerste clemennules zullen vervolgens vanaf week 42 worden aangevoerd.



De oogst van de vroege mandarijnen en nules is goed, laat Wilko weten. Hij verwacht vanaf week 42 eveneens te starten met Navelina’s uit Sevilla en Valencia van de vertrouwde merken Imperial Gold, Meine SÜSSE, Gaudias, La Heretat ,Segui , en Frutaria. "Eerder willen we niet starten omdat het fruit nog niet de juiste suikers bevat en geen goede nature kleur heeft."

Voor meer informatie:
Wilkofruit
IABC 5212
4814 RA Breda
Tel.: (076) 524 44 55
Fax: (076) 524 44 69
www.wilkofruit.nl