Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Michael Kouwenberg, Van Rijn Trading:

"Israëlisch citrus is van hoogwaardige kwaliteit"

Tholen - Ook bij Van Rijn Trading in Poeldijk gaat het Israëlische citrusseizoen van start met de eerste aankomsten van Sunrise- en Witte Grapefruits. "We hebben met Kedem Hadarim een uitstekende partner in huis die ons in Poeldijk belevert voor de lokale- en Noord-Europese markt, maar ook ons in staat stelt voor rechtstreekse zendingen aan onze wereldwijde partners met name naar Oost-Europa (Rusland), China, en de Verenigde Staten/Canada", aldus Michael Kouwenberg.


 
"Israëlisch citrus maar ook paprika's passen uitstekend in ons assortiment met ons streven naar jaarrond leveringen naar onze afnemers", laat Michael weten. De producten zijn volgens hem van hoogwaardige kwaliteit met volledige traceerbaarheid. "Ook zijn de groenten en fruit voorzien van alle benodigde certificeringen die onze klanten eisen en ze hebben 'n uitstekende logistiek." Ondanks dat het soms politiek gevoelig ligt in sommige afzetgebieden voorziet Michael een goede toekomst voor producten uit Israël. "Ze hebben hun zaken goed voor elkaar."


 
Later in 't seizoen volgen ook de Shamouti-sinaasappelen en de welbekende Minneola, Mor en Or Easy Peelers.

Voor meer informatie:
Michael Kouwenberg
Van Rijn
ABC Westland 574
2685 DG Poeldijk
Tel. 0174 41 94 00
Fax: 0174 419 340
www.van-rijn.nl